bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Mustafa Demir'den Salıpazarı'nda Önemli Açıklamalar

SAMSUN

Salıpazarı İlçesi'nde ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştiren ardından belediye kurmaylarıyla toplantı yapan Başkan Mustafa Demir, "Samsun'u birlikte yöneteceğiz. Herkes taşın altına elini koyacak" dedi.

Salıpazarı İlçesi'nde ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştiren ardından belediye kurmaylarıyla toplantı yapan Başkan Mustafa Demir, "Samsun'u birlikte yöneteceğiz. Herkes taşın altına elini koyacak" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın 3'üncüsünü Salıpazarı İlçesi'nde gerçekleştirdi. Ardından Büyükşehir ve Salıpazarı belediye kurmaylarıyla da bir toplantı yapan Başkan Demir, önemli açıklamalarda bulundu. Samsun'u ileriye taşıyacak her kararı birlikte alacaklarını belirten Demir, "Bunu yaparken herkes elini taşın altına koyacak" dedi.

İLÇELERDE ÇÖZÜM İÇİN ÖZEL EKİPLER

Başkan Mustafa Demir, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ile gittiği Salıpazarı'nda muhtarlarla 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' düzenledi. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ile AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman'ın da katıldıkları toplantıda Başkan Mustafa Demir, "Siz değerli muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek taleplerini alacağız. Tespit edilen sorunları tasnif edip, sıraya koyacağız. Oluşturacağımız ekipleri, öncelikli çözüm bekleyen mahallelerde görevlendireceğiz. Özellikle alt yapı sorunları tamamlanmadan ekiplerimizin işi de bitmemiş olacak" diye konuştu.

'SAMSUN İÇİN HAYALLERİM VAR!..'

Daha sonra Büyükşehir ve Salıpazarı belediyeleri yöneticileriyle de bir toplantı düzenleyen Başkan Demir, "Çalışmalarımızda, planlamalarımızda birlikte düşüneceğiz, birlikte karar vereceğiz. Bu şehir hepimizin, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Bu nedenledir ki Samsun'u ileriye taşıyacak, ilçeleriyle birlikte kalkındıracak her çalışmamızda, her projemizde, bu yönde alınacak her kararda herkes elini taşın altına koyacak. Samsun'u birlikte yöneteceğiz. Milletvekilliği, Bakanlık yapmış bir kardeşiniz olarak diyorum ki, bu şehir için, Samsun için hayallerim var ve bu hayalleri sizler ile birlikte gerçekleştireceğiz. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Belki yorulacağız ama asla yılmayacağız" açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.