bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Mustafa Demir; Çamgölünde İncelemelerde Bulundu

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Çamgölünde incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı 1-7 Mayıs haftası 100 binlik dilime göre vaka oranlarını açıkladı. Samsun'daki düşüş devam etti ve 189'luk oranla 81 il arasında 47'nci basamağa geriledi.

Korona Virüs vaka oranlarında 1-7 Mayıs haftası verileri açıklandı. Samsun yüz binde 189'luk vaka oranına düştü ve 81 il arasında 47'inci basamağa geriledi. Bir ay önce Türkiye'de vaka lideri olan Samsun'daki düşüşün devam etmesi bekleniyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Çamgölünde incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve birim amirleri, bölgenin önemli destinasyon merkezi, yaşam ve rekreasyon alanlarından biri olmayı hedefleyen Yakakent Çamgölü mesire alanında incelemelerde bulundu.

Çamgölü Mesire alanı hakkında bilgi veren Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma; “Çamgölü mesire alanımız bugüne kadar iki Cumhurbaşkanı ve birçok devlet büyüklerimizi misafir etmiştir. Yeşil ve mavinin iç içe geçtiği Çamgölü mesire alanımız girişim ve çalışmalarımızla, Orman Bakanlığı’dan belediyemize 29 yıllığına üst kullanımı tahsis edilmiştir. Belediyemizce hazırlanan vaziyet planı ve gelişim projesi, Orman Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmıştır. Proje doğrultusunda; 50 Yataklı Konaklama alanı, Bungalov evleri, restoran, karavan park,3 adet trekking parkur, paintball sahası ve spor tesisi çalışmaları devam etmektedir. Yapılan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de yaptığı açıklamada; “Yakakent ilçemizdeyiz... Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve İlçe Başkanımız Saliha Korkmaz ile birlikte, Çamgölü'nde ilçe belediyemiz tarafından yapımına devam edilen 50 yataklı konaklama alanını inceledik. Tamamlandığında ilçeye önemli bir değer katacak olan konaklama tesisleri içerisinde bungalov evleri, restoran, karavan park ve çeşitli sosyal alanları bulunduracak” diye konuştu.

Bu arada düşüş göstermekle birlikte vaka şampiyonu yine İstanbul oldu. İstanbul'u Kastamonu, Tekirdağ, Zonguldak ve Erzurum takip etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.