bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Kıyma’dan Depremzede Ailelere Ziyaret

SAMSUN

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve eşi Nezahat Kıyma ile birlikte, Yakakent’e Gelen Depremzede Ailelerini Ziyaret Etti.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve eşi Nezahat Kıyma ile birlikte, Yakakent’e Gelen Depremzede Ailelerini Ziyaret Etti.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, tüm Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş depremlerinin ardından Yakakent ilçesindeki depremzede ailelerini ziyaret ederek onları yalnız bırakmadı.

Deprem bölgesinden gelen ve çeşitli mahallelere yerleşen depremzede aileleri bir an olsun yalnız bırakmayacaklarını, sevgi kenti Yakakent’in sıcaklığını her daim hissettireceklerini kaydeden Başkan Kıyma, “Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından depremden etkilenen bazı vatandaşlar ilçemize gelerek yerleştiler. Yakakentimize gelen depremzedeler ile ilgili olarak ihtiyaçlarının karşılanması noktasında belediyemizin mutlaka bilgilendirilmesini talep ettik. Eğer yakınlarının yanına yerleşen depremzedeler konusunda bilgi verilirse Yakakent Belediyesi olarak elimizden gelen tüm imkânları seferber etmeye hazırız” dedi.

Başkan Kıyma, Yakakent Belediyesi olarak depremin ilk anından itibaren bölgeye iş makinesi, araç, gereç ve personel ile duyarlı Yakakent halkının yardımları ile toplanan malzemeleri ulaştırdıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kıyma, “Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Yakakent halkımıza teşekkür ediyorum. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.