bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Kılıç’tan Başkan Acar Ve Özdemir’e Ziyaret

SAMSUN

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ve sonra AK Parti Alaçam İlçe Başkanlığı'na atanan Hasan Özdemir’i ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ve sonra AK Parti Alaçam İlçe Başkanlığı'na atanan Hasan Özdemir’i ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, Bafra AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nami BAŞ, Bafra Belediyesi Meclis Başkan Vekili Eyüp Sabri ŞAHİN ve AK Parti Geçmiş Dönem Alaçam İlçe Başkanı Selahattin ALKAN; Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR’ı makamında ziyaret ettiler.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ve Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, yerel yönetimler ve genel konular hakkında istişarede bulundular. Belediye Başkanı İlyas ACAR, Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ ve beraberindekilere ziyaretlerinde duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da yaptığı açıklamada; “İlçe Başkan Yardımcımız Sn. Nami Baş ve Belediye Meclis Başkan Vekilimiz Sn. Eyüp Sabri Şahin ile Alaçam Belediye Başkanı Sn. İlyas Acar'ı makamında ziyaret ettik. Belediye çalışmaları hakkında karşılıklı istişarelerde ve bilgi alış verişinde bulunduk. Alaçam Belediye Başkanı Sn. Acar'a misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve beraberindeki heyet daha sonra AK Parti Alaçam İlçe Başkanlığı'na atanan Hasan Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Kılıç ziyaretle ilgili olarak; “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca AK Parti Alaçam İlçe Başkanlığı'na atanan Hasan Özdemir'e ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverlikleri için şükranlarımı sunuyor, Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.