bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Kılıç'tan Muhtarlara Ziyaret

SAMSUN

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Mahalle Muhtarları ile sık sık bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Mahalle Muhtarları ile sık sık bir araya gelmeyi sürdürüyor.

İlçede bulunan mahallelerin sorunları ve beklentileri üzerine istişarelerin gerçekleştiği ziyaretler kapsamında, Gazipaşa Mahalle Muhtarı İrfan Varol, Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı Ömer Kaplan, Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Salih Soylu ve Yaka Mahalle Muhtarı Süleyman Özkan ile bir araya geldi.

Azaların ve mahalle sakinlerinin de katıldığı ziyaretlerde belediye çalışmaları ve projeler ile ilgili bilgiler veren Başkan Kılıç, kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Muhtarların hizmet ekibinin önemli bir parçası olduğunu belirten Başkan Kılıç, ”Bizler bu bakış açısı ile hizmet üretmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmak, sorunları ve çözüm yollarını belirlemek, görüş alış verişinde bulunmak belediyemiz için çok önemli. Bugün de ziyaretlerimizde Gazipaşa, Gaziosmanpaşa, Kemalpaşa ve Yaka Mahalle Muhtarlarımızla bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunduk. Onların görüşlerini dinledik. Misafirperverlikleri nedeni ile kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.