bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Kılıç Cuma Buluşmalarında Selemelik Mahallesindeydi

SAMSUN

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cuma buluşmaları kapsamında ilçe merkezine 17 km uzaklıkta bulunan Selemelik Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cuma buluşmaları kapsamında ilçe merkezine 17 km uzaklıkta bulunan Selemelik Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Ziyarete Bafra Belediyesi Meclis Başkan vekili Eyüp Sabri Şahin de katıldı.

Başkan Kılıç, Cuma Namazını Selemelik Mahallesi Köseler Camii'nde eda ettikten sonra Mahalle Muhtarı Nurettin Özden ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kombine Sathi Kaplama Aracı ile mahallede gerçekleştirilen 1200 Metrelik Sathi Kaplama Yol Çalışmasında incelemelerde bulunan Başkan Kılıç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ayrım gözetmeksizin Bafra halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Kılıç “İlçemizde belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alarak gerçekleştiriyoruz. Buna bugüne kadar çok dikkat ettik. Bundan böyle de bu düsturumuz bu şekilde devam edecek. Buluşmalarımızda toplumun her kesimini dinliyor, talep ve ihtiyaçlarına kulak vermeye özen gösteriyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine de katkı sağlıyor, bizlere yön veriyor. Bu vesile ile camilerimizde cemaatlerimizle de buluşup vakit buldukça ilçemizle ilgili karşılıklı güzel sohbetleri de gerçekleştirmiş oluyoruz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.