bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Genç, “Şehri Geleceğe Taşıyacağız”

SAMSUN

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehrimizi geleceğe sivil toplum örgütleri, kurumlar ve halkımızla birlikte taşımayı, Samsun’da atılımı birlikte sağlamayı hedefliyoruz" dedi.Samsun’u eskiden olduğu gibi yeniden Anadolu’nun ticaret...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehrimizi geleceğe sivil toplum örgütleri, kurumlar ve halkımızla birlikte taşımayı, Samsun’da atılımı birlikte sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Samsun’u eskiden olduğu gibi yeniden Anadolu’nun ticaret başkenti yapmanın hiç zor olmadığına işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Biliyoruz ki şehre yön verecek olan yerel yönetimlerdir. Ancak bu asla tek başına, 'Ben yaptım, oldu' anlayışıyla olmaz. Biz, şehrimizi geleceğe sivil toplum örgütleri, kurumlar ve halkımızla birlikte taşımayı, Samsun’da değişimi şehrin tüm katmanlarıyla birlikte sağlamayı hedefliyoruz. İstiyoruz ki Samsun yaşanabilir bir şehir olsun. İşsizliğin minimuma indiği, gençlerin gurbete çıkmadığı, anaların ve eşlerin özlem çekmediği, her yönüyle gelişmiş bir Samsun hayal ediyoruz. Hedefimiz, bütün ilçeleriyle birlikte gelişen, mutlu, Türkiye’nin ilk 5 ili arasında olan bir Samsun'dur" dedi.

Samsun'da gelişim için gerekli her türlü imkanın olduğunu söyleyen Başkan Osman Genç, "Sahip olduğumuz yerel kaynaklar şehrimizi geleceğe taşımak için yeterlidir. İhtiyacımız olan tek şey merkezi, ilçeleri, sivil toplum örgütleri, yerel yönetimleri, özel ve kamu yatırımlarıyla iyi bir koordinasyon içerisinde bu şehri yönetmektir. Kısacası her yönüyle zengin olan bu koronun iyi bir orkestra şefliğine ihtiyacı vardır. Samsun'un mallarını ülkemizin tüm köşelerine ve dünyaya pazarlayacak ulaşım ağını sağlamlaştırdığımız da gelişimin önü açılmış olacaktır" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.