bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Genç Esnafla Bayramlaştı

SAMSUN

Esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Her zaman halkımızın yanındayız, halkımızla bütünleştik" dedi.Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kurban Bayramı'nın 3. gününde ilçeyi gezerek esnaf ve vatandaşlarla...

Esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Her zaman halkımızın yanındayız, halkımızla bütünleştik" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kurban Bayramı'nın 3. gününde ilçeyi gezerek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları üyelerinin de bulunduğu ilçe gezisinde esnafların bayramlarını kutlayan ve sohbet eden Başkan Genç, her bayram olduğu gibi bu bayramı da ilçe halkıyla birlikte kutladıklarını ve onların yanında olduklarını belirtti.

Esnafların bir şehrin can damarı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Biz her zaman esnaflarımızın ve halkımızın yanındayız. Her fırsatta bir araya gelip onların dertlerini, isteklerini dinliyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da halkımızla birlikteyiz. Halkımızla bütünleştik. İlçemizde son 9,5 yılda yaşanan gelişim ve değişim en çok esnaflarımıza yaradı. Canik'in büyümesi demek burada yaşayanların, iş yapanların büyümesi demek" dedi.

Görev süreleri boyunca çalışmaları karşılıklı diyalog içerisinde yürüttüklerini belirten Başkan Genç, "Tek amacımız halkımızın mutluluğu. 7'den 77'ye herkes için çalışıyoruz. Biliyoruz ki, halka hizmet Hakk'a hizmet. Bu nedenle halkımızdan kopuk olamayız. Bizim kapımız 9,5 yıldır halkımıza açık. Her fırsatta onlarla bir araya geliyoruz. Bayramı da onlarsız geçirmemiz mümkün değil" diye konuştu.

Başkan Genç, bayram gezisi sırasında kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.