bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan, Can Dostları Eliyle Besledi

SAMSUN

Zorlu kış şartlarında doğada yiyecek bulmakta zorlanan can dostlara Yakakent Belediyesi yetişti.

Zorlu kış şartlarında doğada yiyecek bulmakta zorlanan can dostlara Yakakent Belediyesi yetişti. Doğada bir çok noktada yem ve mama desteği verilen can dostları Başkan Hüseyin Kıyma eliyle besledi.

Hava şartlarının mevsim normalinin altında gitmesi insanlar kadar sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. İlçeyi adım adım dolaşan Yakakent Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, soğuk ve yağışlı hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yem ve mama takviyesine devam ediyor. Özellikle kırsal bölgelerde olumsuz hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için bir çok noktaya yem ve mama bırakılıyor.

DÜZENLİ YEM DESTEĞİ

Yakakent Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, İlçe içi ve kırsal bölgelerde yiyecek bulmakta zorlanan kedi, köpek ve kuşların beslenmesi için düzenli olarak yem bırakırken, yem bırakma çalışmasına Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma da eşlik etti. Başkan Kıyma, karda yiyecek bulmakta zorlanan can dostları eliyle besledi.

HER KOŞULDA CAN DOSTLARIN YANINDAYIZ

Belediye ekiplerinin hava koşullarına bağlı olarak zorda kalan sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirten Başkan Kıyma, "Söz konusu can dostlarımız ise ne kar dinleriz ne de kış. Sokaktaki can dostlarımız için besleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Her koşulda canlarımızın hizmetindeyiz. Onlar bize emanet" dedi.

Haber: Mustafa KAHYA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.