bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Burma’nın Kurban Bayramı Mesajı

SAMSUN

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bayram, bizim için bir ferahlama, nefes alma imkanı olduğu kadar, halkımızla kucaklaşma, birbirimizi anlama, sevme zamanıdır” dedi.Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Kurban Bayramı dolayısıyla bir...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bayram, bizim için bir ferahlama, nefes alma imkanı olduğu kadar, halkımızla kucaklaşma, birbirimizi anlama, sevme zamanıdır” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Burma mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayram, bizim için bir ferahlama, nefes alma imkanı olduğu kadar. Halkımızla kucaklaşma, birbirimizi anlama, sevme zamanıdır. Özellikle İslam aleminde var olan karmaşanın, kargaşanın, bayramın o güzelliklerle dolu penceresinden bakılarak sonlanmasını diliyorum. Bizim gibi insanların birbirini incitmesine karşı çıkmalıyız. Özgürlükten ve demokrasiden, hoşgörüden yana saflarımızı daha da sıklaştırmalıyız. Bunu sağlamak içinde içimizdeki karıştırıcı elleri teşhis edip, onlara dikkat etmeliyiz, onlardan uzak durmalıyız. İnsanlığın mutluluğu kardeşçe yaşanacak ve paylaşılacak bir dünyadan geçmektedir. Bu duygularla Kurban Bayramımızın İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum."dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.