bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Acar; Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi

SAMSUN

Alaçam Belediyesi, ilçe genelinde asfalt yol yapım olmak üzere, yol genişletme bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

Alaçam Belediyesi, ilçe genelinde asfalt yol yapım olmak üzere, yol genişletme bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; İlçe genelinde 22 km sathi kaplama yol yapılırken, 100 km’lik berkitme yol çalışları gerçekleşti.

Başkan ACAR yaptığı açıklamada; “Yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek yaz ayını asfalt yol yapımı, bakım ve onarım hizmetleriyle ile birlikte yoğun bir tempoda geçtiğini söyledi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı- Alaçam Şube Müdürlüğü ve Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyor. Asfalt yol ve bakım onarım çalışmalarımız hava şartları elverdiği sürece devam edecek. Tek amacımız Alaçam’lı hemşehrilerimize daha iyi ve kalıcı hizmet etmek. Bizler bunun için seçildik. İnsanlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak eksiklikleri gideriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile her konuda işbirliği yapıyoruz. Mahallelerimize gidip vatandaşlarımızı dinliyor, yaptığımız çalışmalar hakkında kadın, çocuk ,yaşlı demeden bilgi verip istişare yapıyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Hiçbir zaman yapamayacağımız bir hizmeti söz vermiyoruz. Muhtarlarımız ile yaptığımız program dışına çıkmıyor hizmetlerimizi daha hızlı şekilde vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Halkımızın doğru ve dürüst hizmet verebilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz,” dedi.

Başkan Acar; “Çalışmalarımızda özveriyle emek sarf eden tüm personelimize teşekkür ediyor, yaptığımız yeniliklerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Alaçam’ı daha modern ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.