bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başçavuş Murat Demirel’den Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret

SAMSUN

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, emekliye ayrılan İlçe Jandarma Komutanına yapmış oldukları çalışmalardan dolayı başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, emekliye ayrılan İlçe Jandarma Komutanına yapmış oldukları çalışmalardan dolayı başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen törenine emekliye ayrılan İlçe Jandarma Komutan Vekili Murat Demirel katıldı.

Kaymakam Fikret Zaman, "Jandarma sorumluluk bölgesinde, asayişin sağlanmasında, madde bağımlılığı ve Alaçam ilçesinde tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de yaşanan korona virüs salgınına karşı ilçede yürütülen mücadele kapsamında, özveri ile çalışan ve kaymakamlığımız bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda yaptıkları çalışmalar ve üstün gayretlerinden dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdik. Bundan sonraki emeklilik hayatında başarılarının devamını dilerim" dedi.

İLÇE JANDARMA KOMUTANINDAN VEDA ZİYARETİ

Alaçam İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat DEMİREL emekliye ayrılacak olması dolayısıyla Belediye Başkanı İlyas ACAR'a veda ziyaretinde bulundu.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR; “Alaçam İlçe Jandarma komutanlığından emekliye ayrılan Murat DEMİREL, komutanımıza ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki yaşamlarında sağlık ve esenlikler diliyorum" dedi.

Başkan Acar, İlçeye yapmış olduğu hizmetler münasebetiyle İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat DEMİREL’e plaket takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.