bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Balkan Türkleri İftar Sofrasında Buluştu

SAMSUN

Samsun Balkan Türkleri Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında birlik beraberlik ve dayanışma mesajları paylaşıldı.

Samsun Balkan Türkleri Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında birlik beraberlik ve dayanışma mesajları paylaşıldı.

Samsun Balkan Türkleri Derneği yönetim kurulu tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı deneğe emeği geçen ve maddi manevi destek sağlayan üyeleri aynı sofra etrafında bir araya getirdi.

BALKAN TÜRKLERİNDEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Samsun DSİ Lokalinde düzenlenen iftarın ardından konuşan Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı İbrahim Özdemir, “Bu mübarek ramazan akşamında derneğimize maddi manevi desteği olan her an yanımızda olup birlikte hareket ettiğimiz üyelerimiz ve hayırsever destekçilerimiz ile aynı sofra etrafında bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Bilindiği gibi derneğimiz kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında yıllardır yaklaşık otuz öğrenciye burs veriyor. Bu bursların ödenmesi konusunda hayırseverlerimizin payı çok büyük. Bugün burada birlikte olduğumuz bu güzide topluluk derneğimize her zaman her türlü yardımı ve desteği sağlamış aynı gaye için emek harcadığımız üyelerimizdir. Yine burada olamayan ve unuttuğumuz değerli kardeşlerimiz ve ağabeylerimizde olabilir. Ama önemli olan dernekçilik ruhunu içinde hissedip birlikte hareket edebilmektir. Bugün burada yapmış olduğumuz program birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyerek daha büyük ve daha güzel işler ortaya koymamızda önemli bir adım olacaktır. Programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Samsun Balkan Türkleri Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve eşi Av. Gülay Deveci, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, derneğin önceki dönem başkanları, yönetim kurulu, danışma kurulu, mübadil dernek başkanları, federasyon temsilcileri ile derneğin her zaman yanında olup maddi manevi destek sağlayan üyeler katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.