bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafrasta Projesi Meyvesini Veriyor

SAMSUN

Samsun Bafra Umut Derneği tarafından işsiz ev kadınlarına ekonomik destek amacıyla hazırlanan Bafrasta projesi meyvesini veriyor.Ev kadınlarına ekonomik destek amacıyla oluşturulan proje kapsamında Bafra’nın tanıtımı ile ilgili hediyelik...

Samsun Bafra Umut Derneği tarafından işsiz ev kadınlarına ekonomik destek amacıyla hazırlanan Bafrasta projesi meyvesini veriyor.

Ev kadınlarına ekonomik destek amacıyla oluşturulan proje kapsamında Bafra’nın tanıtımı ile ilgili hediyelik eşyalar ve zembil örücülüğü çalışmaları devam ediyor. Başlangıçta 20 kadının başvurmasıyla oluşan proje 60 kişiye ulaştı.

TOKAT VALİSİ TAŞKESEN’E BAFRA HATIRASI

Bafra Umut Derneği Başkanı ve aynı zamanda Bafrasta Projesi sorumlusu Hülya Yangın Ertekin, “Derneğimizin yaptığı projede sipariş usulü çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde yapılan el emeği ürünler Bafra’nın da tanımına büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Ürünlerimiz şimdiden il dışına yayılmaya başladı. Bir nebzede gönüllü turizm elçiliği yapmaktayız. 10 günlük olan bir çalışma sonunda arkadaşımız Bafralı Şair-Yazar Fatma Hatun Esen 1. Uluslararası Tokat Kültür Sanat Günleri kapsamında Pazar Belediyesi, Mahberi Hatun Kervansarayı ve Pirhan’da yapılan etkinliklerden sonra Tokat Valisi Mustafa Taşkesen’i ziyaret ederek Bafra’yı tanıtan ürünlerimizden hediye etti. Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, verilen Bafra Çetinkaya Köprülü havluyu çok beğendi. Bu da bize moral ve daha fazla çalışma hırsı verdi” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.