bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Sokaklar Köpükle Yıkanarak Dezenfekte Ediliyor

SAMSUN

Samsun'un Bafra ilçe Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri ekipleri tarafından Bafra'nın cadde ve sokakları Korona ( Korovit - 19 ) bulaşıcı virüse karşı köpükle yıkama ve ilaçla dezenfekte çalışması ara vermeden devam ediyor.

Samsun'un Bafra ilçe Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri ekipleri tarafından Bafra'nın cadde ve sokakları Korona ( Korovit - 19 ) bulaşıcı virüse karşı köpükle yıkama ve ilaçla dezenfekte çalışması ara vermeden devam ediyor.

Bafra Belediyesi, Korona ( Korovit - 19 ) bulaşıcı salgını ile ilgili mücadele çalışmalarını etkin bir şekilde ekipleriyle mücadele etmeye devam ediyor.

Belediye'nin Temizlik İşleri ve Fen İşleri ekibinin ortak çalışması ile birlikte başta caddeler, sokaklar ve tüm alanlarda düzenli olarak dezenfekte çalışması olarak köpükle yıkamaya devam. Çalışmalar kapsamında ekipler, özellikle cadde ve ara sokakları köpük yıkayarak ilaçla da dezenfekte çalışması yaptılar.

Her geçen gün tedbirlere bir yenisinin eklediklerini ve hızlandırdıklarını dile getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Dün itibarıyla Gençlik ve Cumhuriyet Caddesi Tekel ve Beşyol Caddesi ile ara sokaklarda, bugüne ise Bulvar Caddesinde hem Köpükleme hem de ilaçla dezenfekte çalışmalarımız tüm hızıyla devam etti” şeklinde konuştu.

Başkan Kılıç, “Tek gayemiz özelikle şu zorlu süreçte halkımızı Korona ( Korovit - 19 ) bulaşıcı virüsten korumak başta caddelerde, sokaklarda temizliği sağlayarak Virüs kabusundan insanlarımızı uzak tutmak olacak. İnşallah tez zaman da eski normal hayatımıza da kaldığımız yerden devam etmesi için mücadele vermeye Ama burada da vatandaşlarımıza büyük iş düşüyor” dedi.

Belediye Başkanı Kılıç yaptığı açıklamada; “Başta 65 yaş üstü vatandaşlarımızın lütfen sokağa çıkmamasından yanayız. " Evde Kal " talimatına uymalarını rica ederken, yakın temas ve el tokalaşmasından biraz uzak durmalarını da istiyoruz. Kılıç, çünkü bu illetten hep beraber birlikte kurtulacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (2)

Nurcan kul 4 Yıl Önce

Mahalle aralarinda da aynı titizliği istiyoruz hizmetinizden dolayı teşekkür ederiz kolay gelsin

Arif 4 Yıl Önce

Altinyapyak ve diğer mah. Pislik içinde gösteriş için büyük caddeleri yapmayın aynı uyumayı başka mah. Gosterin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.