bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Çanakkale Zaferi'nin 105. Yıldönümü Etkinliği

SAMSUN

Samsun’un Bafra ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıldönümü protokol üyelerinin katılımıyla anıldı.

Samsun’un Bafra ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıldönümü protokol üyelerinin katılımıyla anıldı.

Çanakkale Zaferi dolayısıyla Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen anma programı Garnizon Şehitliği Büstü'ne çelenk sunma töreni ile başladı. Bafra Asri Mezarlık Garnizon Şehitliği'nde bulunan şehitler için kabirleri başında dualar edildi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada; “’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105. Yıldönümü’ münasebetiyle, Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen, protokol üyeleri ve Şehit ve Gazi aileleri Dernek Başkanlarının katılımıyla Garnizon Şehitlik Anıtında çelenk sunarak kahraman Şehitlerimizi dua'larla yâd ettik” ifadelerini kullandı.

Bafra ilçe Müftüsü Necmettin Kayar tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından protokol üyeleri, şehit mezarlarını ziyaret ederek çiçek bıraktı.

Programa Bafra Kaymakamı Cevdet, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Fatih Özer, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve şehit aileleri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.