bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

SAMSUN

Samsun’un Bafra ilçesinde "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla bir program düzenlendi.Bafra İlçe Müftülüğü binasında düzenlenen toplantıya İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, şube müdürleri ve din görevlileri katıldı. Saygı...

Samsun’un Bafra ilçesinde "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla bir program düzenlendi.

Bafra İlçe Müftülüğü binasında düzenlenen toplantıya İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, şube müdürleri ve din görevlileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Merkez Cami İmamı Abdullah Aslan tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. “Cami, Kadın ve Aile” konusunu ele alan sinevizyon gösteriminin yapıldığı programda, cami ve kuran kursu yapılmasında üstün gayret gösteren 19 din görevlisine teşekkür belgesi verildi.

Belge töreninin ardından konuşan İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, “Bizim yol haritamız camilerimiz ve kutsal kitabımız olmalı. İslam, hayatın merkezine camiyi yerleştirmiş ve cami merkezli bir medeniyetin oluşmasını amaçlamıştır. İslam tarihi boyunca yerleşim yerlerinin kimliğinin oluşmasında önemli bir yeri olan camilerimiz, sosyal hayatın kalbinin attığı birer ilim, irfan ve kültür merkezi olmuştur” dedi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları ilçede çeşitli etkinlikler ile devam edecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.