bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da ‘40 Vakit Namaz Ve Siyer’ Yarışması

SAMSUN

Bafra ilçe Müftülüğü tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ‘40 vakit Namaz ve Siyer Yarışması ilgi gördü.

Bafra ilçe Müftülüğü tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ‘40 vakit Namaz ve Siyer Yarışması ilgi gördü.

Bafra Müftülüğü’nden yapılan açıklamada; “Türkiye Diyanet Vakfı Bafra şubemizce Bafra Müftülüğü gençlik koordinatörlüğünün organizasyonu ile ortaokul öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen ‘40 vakit Namaz ve Siyer Yarışması’na katılım sağlayan öğrencilerimizin yazılı sınavları gerçekleştirildi. 26.03.2023 tarihinde yapılan sınav sonucunda: Bafra Galip Öztürk Orta Okulu Öğrencisi Emirhan BAŞOKUR birinci, Bafra İmam Hatip Orta Okulu Öğrencisi Elif SEMİZ ikinci, Bafra İmam Hatip Orta Okulu Öğrencisi Eşref Ziya AKKAYA üçüncü oldular” ifadeleri kullanıldı.

Dereceye giren ve etkinliğimize katılan öğrencilerimize hediye takdiminde konuşan Bafra İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR yaptığı konuşmada: “ Geleceğimizin teminatı sizleri camilerimizde cemaatle namaza alıştırmak ve sevgili Peygamberimizi daha iyi tanıtmak amacıyla yaptığımız bu yarışmada sizlerden beklentimiz Peygamberimizi iyi anlamanız ve hayatınızın her alanında O’nun çizgisinde yaşamaya çalışmanızdır. Milli ve manevi değerlerimize bağlı bir nesil olarak sizleri görmek istiyoruz ve bu sebeple müftülük personelimizden görevlendirdiğimiz manevi rehberler ile okullarımızda sizlerin hizmetinizdeyiz. Sizleri her zaman müftülüğümüze ve sizler için hizmete açtığımız Diyanet Gençlik Merkezimize bekliyoruz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.