bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Ultraaslan Galatasaraylılar Kan Bağışına Koştular

SAMSUN

Ultra Galatasaray Taraftarları ile Gonca VURAL'ın organize ettiği, Türk Kızılayı; Bafra Gençlik Caddesi' nde bir kan bağışı kampanyası gerçekleştirdiler.

Ultra Galatasaray Taraftarları ile Gonca VURAL'ın organize ettiği, Türk Kızılayı; Bafra Gençlik Caddesi' nde bir kan bağışı kampanyası gerçekleştirdiler.

Türk Kızılayı Kan Bağış Otobüsü; Gençlik Caddesi'nde, kampanyayı organize eden Gonca Vural'ın işyerinin karşısındaki alanda, kan bağışlarını kabul etti.

Bafra Ultraaslan Galatasaray Taraftarı gençler; adeta kan verme yarışı için sıraya girdiler.

Ultra Galatasaray Taraftarlar Lideri Oğuzhan AY'ın "Tribünlerde kan akıtacağımıza, hep beraber kanımızı Kızılay’a bağışlayalım ” sloganı ile bağışlanan kanlarla; bağışcıların bu anlamlı ve duyarlı davranışları, çevredeki işyeri, esnaf ve vatandaşların takdir ve ilgisini çekti.

Türk Kızılayı, Kan Bağışı' da Doktor Hasan Yıldız ile kan ekibi görev yaptı. Yaz mevsimi ve tatillere denk gelmesi nedeniyle her ne kadar kan bağışında çok sayıda ünite kan toplanmasa da kan verme olayına dikkat çekmede önemli bir davranış sergilenmiş oldu.

Kan bağış kampanyasını organize eden Gonca Vural, konuyla ilgili olarak kan toplamanın önem ve amacına yönelik duygu ve düşüncelerini dile getirip; kendisinin Lösemili Çocuklar ile ilgili çalışmalarından da söz etti.

Vural; vatandaşlarımızın kan verme konusunda daha duyarlı olmasının da gerekliliğine işaret etti.

Gonca Vural; bu organizasyonda emeği geçen, Ultraaslan Galatasaray Taraftar Grubu ile kan veren herkese teşekkür etti.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.