bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Spor Yapıyor Etkinliği Kupaları Sahiplerini Buluyor

SAMSUN

Bafra Milli Birlik ve Beraberlik Turnuvasında bir yandan kupalar verilirken diğer yandan maçlar devam ediyor.

Bafra Milli Birlik ve Beraberlik Turnuvasında bir yandan kupalar verilirken diğer yandan maçlar devam ediyor.

 

Gençlik ve Spor Bafra İlçe Müdürlüğünce organize edilen Bafra Spor Yapıyor etkinliği Voleybol, Futbol ve Basketbol branşlarında devam ediyor. Etkinlikte; bir yandan kupalar verilirken diğer yandan ise müsabakalar sürdürülüyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada; “Bafra Milli Birlik ve Beraberlik Turnuvasında Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanımız Hamit Kılıç ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcımız Nami Baş ile farklı branşlarda yapılan müsabakalardaki takımlarımızla birlikte olduk, gençlerimizle sohbet ettik. Turnuvada dereceye giren takımlarımızı tebrik ederek, madalya ve şampiyonluk kupalarını takdim ettik, coşkularına ortak olduk” şeklinde konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada; “Sporla yaşayan şehir... Bafra Milli Birlik ve Beraberlik Turnuvasında Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcımız Nami Baş ile farklı branşlarda yapılan müsabakalardaki sporcularla bir araya gelerek sohbet ettik” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.