bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Kaymakamı Ertürkmen’den “HA-Bİ-DER”e Ziyaret

SAMSUN

HA-Bİ-DER Genel Başkanı Yaşar ÖNBAŞ, Halkımızı Bilinçlendirme Derneğinin kuruluş Amaçlarını ve “ÇOCUK GELİŞİM BİLİMİ”nin Önemini açıkladı ve yaptığı faaliyetleri Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN  ‘e bir sunumla sundu.

HA-Bİ-DER Genel Başkanı Yaşar ÖNBAŞ, Halkımızı Bilinçlendirme Derneğinin kuruluş Amaçlarını ve “ÇOCUK GELİŞİM BİLİMİ”nin Önemini açıkladı ve yaptığı faaliyetleri Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN ‘e bir sunumla sundu.

24 Ekim 2003 Yılında kurulan Halkımız Bilinçlendirme Derneği ”HA-Bİ-DER” i Günümüze kadar yaptığı, Kazandığı Avrupa projeleri gibi birçok proje ve faaliyetlerini ve 19 Mayıs Üniversitesiyle yaptığı akademik işbirliği çalışmalarını Proje Eğitimlerini anlattı.

Ömrünü 0-6 Yaş ÇOÇUKLARININ Gelişimi ve bu yönde AİLLELERİN de eğitimine adayan ve bununla ilgili kurduğu Derneği ile sayısız ödülleri olan emekli öğretmen Sayın Yaşar ÖNBAŞ, bitmeyen enerjisiyle yaşatmaya çalıştığı HA-Bİ-DER Derneğine kazandırılan Bafra “ÇOCUK GELİŞİM BİLİMİ” OYUN ve OYUNCAK MÜZESİ” dönüştürme çalışmaları ile ilgili birikimlerini, çalışmalarını ve etkinliklerini anlatırken, Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN yapılan sunumdan çok etkilendiğini ifade etti.

‘Yaşar Beyin yaptığı çalışmalara ömrünü adamışlığına, AİLELERE ulaşmalarına hayran kaldım’ dedi ve “HA-Bİ-DER”in bu önemli MÜZE’sini gezdi, takdirlerle karşıladı. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in ziyaretinde HA-Bİ-DER Derneğinden Eğitim alan Annelerden Çiğdem GÜNDÜZ ve duyarlı çalışmalarıyla ve sosyal projeleriyle adını sık sık duyuran Bafra Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Naim OKAY ve Derneğin kurucu ve yönetim kurulu üyesi Hikmet BALAKÇI ile Basın Mensupları da hazır bulundular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.