bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Hacınabispor Zirveyi Bırakmıyor !

SAMSUN

Bafra Hacınabispor, hafta içi; 25 Aralık Çarşamba günü, saat 14.30 da Alaçam ilçe stadyumunda Alaçamspor maçını deplasmanda 1- 0 kazanarak, zirve yarışını kolay kolay bırakmayacağını gösterdi.

22 Aralık Pazar günü; 1930 Bafraspor maçından 2- 0' lık mağlubiyet ile yara alan Bafra Hacınabispor, hafta içi; 25 Aralık Çarşamba günü, saat 14.30 da Alaçam ilçe stadyumunda Alaçamspor maçını deplasmanda 1- 0 kazanarak, zirve yarışını kolay kolay bırakmayacağını gösterdi.

Hacınabispor; 69. dakikada Soner Can' ın ayağından bulduğu golle Alaçamspor' u 1-0 mağlup ederek, 27 puanla ligde ikinci sıradaki yerini korudu ve zirve yarışında varım dedi.

Bafra Hacınabispor; Alaçamspor karşısında şu 11 ile sahaya çıktı :Kalede Resul, defans dörtlüsü Mert Çakır, Emirhan, Tuna Toklu, Tunahan Okur, orta sahada Ümit, Lokman, Soner, Yunus, Ferhat, ileri uçta Özcan Alkan.

Teknik direktör Zekeriya Köklükaya

Maç; bulutlu ve zaman zaman hafif yağmurlu bir havada başladı. Maça etkili başlayan Hacinabispor üst üste geliştirdiği ataklarla, maçın henüz 13. dakikasında Yunus' la kazandığı penaltıdan, Ferhat' ın etkisiz vuruşuyla penaltıdan yararlanamadı.

Daha sonraki ataklarda gol olmayınca, her iki takım da ilk yarı bitimiyle soyunma odalarına gittiler.

Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan Bafra Hacınabispor; aradığı golü Özcan'ın asisti ile dakikalar 69' u gösterirken Soner'in ayağından buldu: 0- 1

Daha sonraki ataklarda; her iki taraf da gol bulamayınca maç 1-0 Hacınabispor' un üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Bafra Hacınabi Spor Kulübü Başkanı İsa Köprü şunları söyledi :

 " Hafta sonu oynadığımız 1930 Bafra Spor karşılaşması sonrası takımımız moral ve motivasyon olarak düşük olduğu bu dönemde; Lig'in üçüncüsü konumunda olan Alaçamspor ile zorlu bir deplasman karşılaşmasına çıktık.

Takımımız tecrübesini ve karakterini ortaya koyarak, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum.

Alaçamspor' a da bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum.

Hafta sonu oynayacağımız Terme Evcispor karşılaşmasına, kendi sahamızda tüm taraftarlarımızı ve sporsever dostlarımızı bekliyoruz.

İnşallah Erciyesspor karşılaşmasını da 3 puanla kapatarak, devreye rahat girmek istiyoruz

Devre arası; takımımıza takviyeler yapabiliriz. Hocalarımızın istekleri doğrultusunda, bizim bu sene hedeflerimiz var.

Bu hedeflere ulaşmak için, Yönetim olarak teknik ekibimizin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.

Ve inşallah bu hedeflere ulaşırız diye düşünüyorum.

Ayrıca Alaçam maçı öncesi Bafra Öğretmenevi' nde, kampımızı ziyaret eden Sayın Vekilimiz Orhan Kırcalı' ya, Bafra Belediye Başkanı' mız Sayın Hamit Kılıç Bey'e, Bafra AK Parti ilçe Başkanı sayın İbrahim Semiz' e, ilçe Spor Müdürü Sayın Osman Şenocak Bey'e Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Şaban Hüryaşar' a, Kulüp Başkan Yardımcımız ve MHP İlçe Başkanı sayın Barbaros Turna Bey 'e, çok değerli Hacinabispor Yönetim Kurulu' na; bizlere zorlu Aaçamspor maçı öncesinde verdikleri destklerinden dolayı çok teşekkür ederim."

Bafra Hacınabispor; bu sonuçla ligde 27 puanla ikinci sıraya yükseldi ve lider Karasamsunspor da haftayı 1 puanla kapatınca 28 puanla zirve yarışına devam etti.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.