bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra'da İktidar ve Ana Muhalefet TOGG’da Buluştu

SAMSUN

Samsun'un Bafra ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 104. Yıl dönümünde TOGG, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sergilendiler.

Samsun'un Bafra ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 104. Yıl dönümünde TOGG, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sergilendiler.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada; “TOGG,Türkiye’nin, 85 milyonun ortak gururudur.Millet olmak demek; aynı vatanda hür bir şekilde yaşamak, farklılıkları ortak hayallerle birleştirmek, hüzünlerin üstesinden ortak sevinçlerle gelmek, hedeflere ortak çabalarla ulaşmak demektir. İşte Türkiye Yüzyılı’nın ilk meyvesi TOGG,ülkemizin güçlü yarınları için ortak hayali kurmanın tadını hepimize yaşatan projenin adıdır” ifadelerini kullandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sonrası programa AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, MHP Bafra ilçe Barbaros Turna, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Saadet Partisi Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Bilal Arslan ve AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Haluk Bülbül ile birlikte Togg önünde harita fotoğrafı çektirmesi ofjektiflere yansıdı.

AK Parti Samsun Milletvekili Avukat Orhan Kırcalı ile Cumhuriyet Halk partisi Bafra ilçe Başkanı Vahit Perçin'in TOGG, içinde verdikleri fotoğraf karesi ile hoş bir görüntü ortaya çıkmış oldu. Protokolün TOGG’u yakından incelemesinin yanı sıra vatandaşların ve gençler büyük ilgi gösterdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.