bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AYYEG-DER’en Alaçamspor’a Ekipman ve Malzeme Desteği

SAMSUN

Samsun’un Alaçam ilçesinde Alaçam spor Kulübü Derneğine ekipman ve malzemeler düzenlenen törenle teslim edildi.

Samsun’un Alaçam ilçesinde Alaçam spor Kulübü Derneğine ekipman ve malzemeler düzenlenen törenle teslim edildi.

Alaçam Yakakent Yerel Eylem Grubu Derneği (AYYEG-DER) tarafından Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından sağlanan kaynak ile finanse edilip satın alınan ekipman ve malzemeler düzenlenen törenle Alaçamspor Kulübü Derneğine teslim edildi.

Alaçam Şehir Stadyumunda yapılan teslim törenine Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Belediye Başkanı İlyas Acar, Samsun Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Dr. Bülent Turan, TKDK Proje Uzmanı Orhan Kılıç, Alaçamspor Kulübü Derneği Başkanı Özcan Nazlım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaçam Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu, Alaçam Esnaf Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Alaçam Yakakent Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Zergün Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Kurumlarının Yönetici ve Çalışanları, Çeşitli STK’ların Yönetici ve Üyeleri katılımı ile gerçekleşti.

Açılış konuşmasını Alaçam Yakakent Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Zergün Demirci yaparak katılımcıları dernek faaliyetleri ve alınan ekipman ve malzemeler konusunda bilgilendirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.