bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ay-Yıldızlı Binaya ve Meydana Başbakanlı Açılış

SAMSUN

Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ay-Yıldız görünümlü hizmet binası ve Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Erdoğan, "Böyle bir eser kazandırdığı için Belediye Başkanımız Osman Genç'i tebrik ediyorum" dedi.

Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ay-Yıldız görünümlü hizmet binası ve Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Erdoğan, "Böyle bir eser kazandırdığı için Belediye Başkanımız Osman Genç'i tebrik ediyorum" dedi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Canik'e ikinci kez geldi. Daha önce Canik Belediyesi tarafından yapılan Canik Kültür Merkezi'nin açılışına katılan Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez Yeni Hizmet Binası, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ve Kapalı Otoparkı hizmete açtı. Başbakan Erdoğan, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı hınca hınç dolduran coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

 

COŞKUYLA KARŞILANDI

Balkonlarından kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayan Erdoğan, otobüsten indiğinde AK Parti Canik Gençlik Kolları'nın verdiği çiçekle karşılandı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile birlikte sahnedeki kürsüye geçen Başbakan Erdoğan, burada vatandaşlara hitap etti. Canik'in Cumhurbaşkanlığı Adaylığında da farkını ortaya kocayacağına inandığını ifade eden Erdoğan, ilçeye son derece modern ve görünümüyle anlamlı bir hizmet binası ile Adnan Menderes'in ismini yaşatan bir meydan kazandırdığı için Başkan Osman Genç'i tebrik etti.

 

BAŞBAKAN GENÇ'İ TEBRİK ETTİ

Erdoğan, "Canik Belediye Başkanımız son derece güzel eserlere imza atmış. Yeni hizmet binası ve Adnan Menderes Demokrasi Meydanı Caniklilere hayırlı uğurlu olsun. Belediye Başkanımızı böyle eserler yaptığı için tebrik ediyorum" dedi. Başbakan Erdoğan daha sonra coşkulu kalabalıkla birlikte "Beraber Yürüdük Biz Yollarda" şarkısını söyleyerek hizmet binası, meydan ve kapalı otoparkın açılışını gerçekleştirdi.

 

BAŞBAKAN'A BİLGİ VERDİ

Açılışın ardından vatandaşları selamlayan Başbakan Erdoğan'a Canik Belediye Başkanı Osman Genç eşlik etti. Başkan Genç, yeni hizmet binasının özellikleri ve belediyenin çalışmaları hakkında Başbakan Erdoğan'a bilgi verdi. Başkan Genç, yeni hizmet binasının dünü, bugünü ve yarını yansıttığını belirterek, teknolojik donanımlı yeni hizmet binasında Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni uyguladıklarını söyledi.

 

GENÇ'TEN BAŞBAKAN'A OSMANLİ KAFTANİ

"Mutlu toplum, mutlu şehir" hedefini benimseyen bir belediye olarak ilçenin ahlaki ve manevi değerleriyle de gelişimine önem verdiklerine işaret eden Genç ayrıca, Canik'e gelerek kendilerini onurlandırdığı için Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti. Başkan Genç, son olarak Başbakan Erdoğan'a seramikten Osmanlı kaftanı hediye etti.

 

AÇİLİŞA YOĞUN İLGİ

Canik Belediyesi Hizmet Binası, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ve Kapalı Otoparkın açılışına Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanısıra Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Samsun Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.