bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Avcı, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

SAMSUN

MHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Erkan Avcı, "Atakum, Samsun'un gelecek yüzü olacak. Yapılacak çok işler var. Ben onun için aday adayıyım" dedi.Milliyetçi Hareket Partisi Atakum Belediye Başkan aday adayı Erkan Avcı'yla Atakum İlçesi'nde...

MHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Erkan Avcı, "Atakum, Samsun'un gelecek yüzü olacak. Yapılacak çok işler var. Ben onun için aday adayıyım" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Atakum Belediye Başkan aday adayı Erkan Avcı'yla Atakum İlçesi'nde bulunan The Green Str Cafe'de basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Kimseyle bir kavgasının olmadığını, Atakum'un Samsun'un gelecek yüzü olduğunu söyleyen Erkan Avcı, "Kimseyle kavgam yok. Kabvga üzerine hiç siyaset yapmadım, yapmam da. Avrupa’da yerel yönetimlerle ilgili incelemelerde bulundum. Belediyecilği bilirim. Atakum'un imkanları da var. Atakum'daki farkındalığı ortaya koyabilecek imkanlar var. Şehirleşme hızla gelişiyor. 2023'te 800 bin nüfuslu olacak. Yeni Samsun, Atakum'da kurulacak. Şehirciliğin ve planlamanın bize dayattığı da budur. Başka bir alternatifimiz yok. Atakum Samsun'un gelecek yüzü olacak. Yapılacak çok işler var. Yapılmış işlerde var. Eksik olanlarda var. Ben yapılmışlardan dolayı tüm belediye başkanlarıma, meclis üyelerine ve belediyenin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ben onun için aday adayıyım. Ben eksiklikleri tamamlayacağız" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.