bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Atalay: “Burma Bizi Kırmadı”

SAMSUN

Atakum Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile bir araya gelen CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, "Metin Başkan, aday olmuyordu. Biz ‘olacaksın’ dedik. Kendisi de özveri gösterip bizi kırmadı” dedi.Atakum'da belediye başkanlığı yapmanın...

Atakum Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile bir araya gelen CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, "Metin Başkan, aday olmuyordu. Biz ‘olacaksın’ dedik. Kendisi de özveri gösterip bizi kırmadı” dedi.

Atakum'da belediye başkanlığı yapmanın az buz bir şey olmadığını, ancak Metin Burma'nın büyük bir özveri göstererek yeni dönemde kendilerini yalnız bırakmayacağını belirten CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, "Metin Başkan, aday olmuyordu. Biz ‘olacaksın’ dedik. Kendisi de özveri gösterip bizi kırmadı. Ama ‘ben yarışayım, ön seçim olsun’ dedi. Biz de onu istememize karşın karşısına aday çıkmadı. Amaç Atakum’u kaptırmamaksa en doğru insan Metin Burma'dır. Genel merkezimizin politikası da başarılı belediye başkanı ile devam etme yolundadır. Atakum, bugün çok güzel ve beğenilen bir ilçe ise bu Metin Bey ve çalışma arkadaşlarının eseridir. Atakum’a gelince özgür olduğunuzu, birey olduğunuzu, nefes aldığınızı anlıyorsunuz. Ben de burada oturuyorum ve iyi ki burada oturuyorum diyorum. Burada sanki hava,ortam,iklim her şey çok farklı. Bu yüzden diğer partililerde bütün güçleri ile burayı almaya çalışacaklar, ancak biz bırakmayacağız. Sizler meclis üyeliği için aday oldunuz. Bu bir yarıştır, liyakatla, donanımla, bilgiyle, emekle bir yerlere gelinsin isterim. Yapabileceğimiz en adil, akılcı, rasyonel yöntemle sıralamayı oluşturacağız. Ama sıralama ne olursa olsun, siz küsmeyip, kırılmayıp partiniz için çalışmaya devam ediyorsanız, Cumhuriyet Halk Parti’li oluşunuzu, duruşunuzu göstermiş olursunuz. Bu ortak hedefte size yakışanı yapacağınıza, el ele, kol kola, yürek yüreğe çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.