bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Atakum’un Büyütülen Binası Cumartesi Açılacak

SAMSUN

Atakum Belediye Binası, ilave 4 kat, kapalı otopark ve çevre düzenlemesi çalışmaları sonucunda 28 Eylül Cumartesi saat 13.00'te yapılacak törenle açılacak.Atakum Belediye binasını ilçeye yakışır bir hale getirmek için çalışmaların...

Atakum Belediye Binası, ilave 4 kat, kapalı otopark ve çevre düzenlemesi çalışmaları sonucunda 28 Eylül Cumartesi saat 13.00'te yapılacak törenle açılacak.

Atakum Belediye binasını ilçeye yakışır bir hale getirmek için çalışmaların sona geldiğini, bunun yanında yaptıkları otoparkın ise kullanıma açık olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Karadeniz Bölgesi’nin tek nüfus alan ve günden güne büyüyen ve gelişen ilçesi konumunda olduğumuz Atakum'a bu bina çok yakışacak. Binamızı 28 Eylül Cumartesi günü büyük bir şölenle açmayı planlıyoruz” dedi.

Mevcut belediye binasını modernize etmek, her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçelerinde yaşayanlara belediye hizmetlerini sağlıklı ve bir elden götürmek için sürdürdükleri inşaat çalışmalarının artık sonlandığını belirten Burma, “Mevcut binamız ihtiyaçlarımızı karşılayamıyordu. Biz de üstüne 3 katı hizmet, biri ise personelin sosyal amaçlı kullanılması için 4 katı bitirdik. Artık tüm hizmet birimlerimiz bir arada. Bu da bize daha kaliteli hizmet verebilmek olanağı sağlayacağı gibi hem zaman hem enerji tasarrufu sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Belediye hizmet binasının yanında kapalı otopark ve küçükte olsa bir meydan düzenlemesi de yaptıklarını ifade eden Burma, “Kısa sürede otoparkımızı ve çevre düzenlememizi de bitirdik. Otoparkın üstünden başlayarak, yola kadar uzanan bölümde, oturma grupları, ağaçlar, eğilimli bir şelale yer alıyor. Bittiğinde belediye binamız ile uyumlu, bütünlük sağlayacak küçükte olsa bir meydanımız olacak” diye konutu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.