bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Atakum Belediyesi’nden Basın Mensuplarına İftar

SAMSUN

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Samsun’un yazılı ve görsel basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu. Atakum Belediyesi tarafından Deniz Cafe’de...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Samsun’un yazılı ve görsel basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu. Atakum Belediyesi tarafından Deniz Cafe’de basın mensuplarına yönelik düzenlenen iftar yemeğine yazılı ve görsel basından çok sayıda temsilcisi katıldı. Çok sayıda basın mensubunu ağırlayan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, basın sektörünü çok önemli bulduğunu söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi meclisinde görüşülen protokol cami konusuna da değinen Metin Burma,” Basınımızın Büyükşehir Belediyesi meclisinde görüşülen protokol cami konusuna ilgi gösterdiğini gördüm. Bundan oldukça güç aldım. Belediye meclisleri böyle giderse, tamamen fonksiyonsuz kalacak. Halkın temsilcileri olarak seçilen belediye meclis üyeleri, artık o güçlerini sağlıklı bir şekilde yapamaz noktaya gelmektedir. Bir emniyet hizmet binası olayı yaşadık. Daha önce bana fikrimi sormuşlardı. Önce sözlü, sonra yazılı olarak ben de fikrimi ve gerekçelerimi söylemiştim. Emniyet Müdürlüğü binasının buraya yapılmasının doğru olmayacağını ifade ettim. Daha sonra o konuyla ilgili muhatap bulamadım. Konu belediye meclisine de gelmedi. Yapılması ile ilgili karar, direkt yukarıdan geldi ”dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.