bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamspor Yeni Sezon İçin Kampa Girdi

SAMSUN

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde bu sene mücadele edecek olan Alaçamspor 2019 - 2020 Futbol sezonu için toplam 25 futbolcusu ile kampa girerek hazırlıklara Teknik Direktör Ahmet Karadağ  ve yardımcı antröner Erol Ceylan yönetiminde başladı.

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde bu sene mücadele edecek olan Alaçamspor 2019 - 2020 Futbol sezonu için toplam 25 futbolcusu ile kampa girerek hazırlıklara Teknik Direktör Ahmet Karadağ ve yardımcı antröner Erol Ceylan yönetiminde başladı.

Alaçamspor Kulüp Başkanı Özcan Nazlım kamp için yaptığı değerlendirmede şu kelimelere yer verdi.

Nazlım, geçen sezon Samsun Bölgesi 1. Amatör liginde zorlu başlar sonucunda fazlasıyla hakettiğimiz Süper Amatör ligine Şampiyon olarak direk yükseldik.Burada tûm başta şehir, teknik heyet futbolcular ve yönetim olarak inançlığımızın zaferi oldu. Artık bu sene Süper Amatör liginde Alaçamspor olarak iyi mücadele örneği göstereceğiz bundan kimsenin hiç şüphesi olmasın. Nazlım, transferlerde geçen sezon ki iskelet kadromuzu tamamen koruduk bu sene ise sadece 6 futbolcu transfer ettik. Şehir olarak Kulüp başkanı ve Yönetim olarak teknik heyetimize ve genç futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz bizleri mahcup etmeyecekler. Şimdiden Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin 2019 - 2020 Futbol sezonu tüm takımlarına kavgasız ve sakatlık olmamasını diliyorum şeklinde konuştu.

Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ ise Alaçamspor olarak toplam 25 futbolcumuzla Alaçam Şehir Stadyumunda yaptığımız ilk çalışma ile kampa girmiş olduk.

Başkanında dediği gibi geçen sezon ki iskeletimizi koruyarak, sadece 6 futbolcu kardeşimizi bu gurubun içine dahil ettik. Karadağ, günde sabah ve akşam olmak üzere çift idmanlar doğrutusunda çalışmalarımız olacak. 15 - 20 sürecek olan kampımızda özelikle kondesyon ve güç depolama idmanları gerçekleştireceğiz.Daha sonra hazırlıklarımıza hazırlık maçlarıyla devam ederek lige hazır şekilde girmek istiyoruz.Haddini ve ne yaptığını bilen bir Alaçamspor olacak sahada.Her kes bizden süpriz beklesin, bu ligde ayarlarını bozabiliriz.Genç ve savaşan bir takım olma yolundayız. İnşallah bu sezon Alaçamspor yılı olur, onun için kampta çok sıkı çalışacağız dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.