bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamspor'da Hedef Atakentspor Maçından da 3 Puan Çıkarmak

SAMSUN

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun 7 haftasında geçen hafta lider Havza Belediyespor'u deviren Alaçamspor pazar günü deplasman oynayacağı Atakentspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun 7 haftasında geçen hafta lider Havza Belediyespor'u deviren Alaçamspor pazar günü deplasman oynayacağı Atakentspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Alaçamspor Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun 7 haftasında pazar günü saat 15 : 30 da İlkadım Baruthane Spor Tesisleri Suni Çim sahasında konuk olacağı Atakentspor maçının hazırlıklarını Alaçam Şehir Stadyumuunda Teknik Direktör Ahmet Karadağ nezaretinde devam ediyor.

Teknik Direktör Ahmet Karadağ nezaretinde başlayan antreman ısınma koşusu, 5 -2 top çalma dar alanda çift kale ve taktik çalışması ile son buldu.

Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ, Atakentspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, Atakentspor hazırlıklarına eksiksiz olarak tam kadro ile devam ediyoruz. Alaçamspor olarak ligin ilk iki haftasında bize yakışmayan futbolla lige iki mağlubiyetle başladık. Termespor deplasmanında aldığımız galibiyeti ile başlayan galibiyet serisini 4'de çıkararak ligin 7 haftasına girerken ligde puanını 12'ye çıkardık. Karadağ, futbolcularımız iki mağlubiyet sonra iyi reaksiyon göstererek iyi futbolla 4 galibiyet çıkardık. Geçen hafta ise ligin lideri ve mağlubiyeti olmayan Havza Belediyespor'u futbolcularımızın güzel ve iyi futbolu ile 3 - 0 gibi net skorla mağlum etmeyi başardık. Lig Alaçamspor için şimdi başlıyor. Sezon başında dediğim gibi biz genç ve dinamik futbolculardan oluşan bir takımız. Bu ligin ayarlarıyla oynaya biliriz dedik ve oynamaya başladıkta. O yüzden diyorum ki ligin 7 haftasında ligin başka genç ekibine sahip olan Samsun Atakentspor ile deplasmanda zorlu bir puan mücadelesi vereceğiz. Şu an ligde aldığımız seri galibiyetler sonrası takım olarak iyi bir hava yakaladık ve bunu da Atakentspor karşısında alacağım galibiyetle devam ettirmek istiyoruz.

Karadağ, Alaçamspor'u takip etmeye devam etsinler. Şehirde sonuna kadar takımına destekleriyle sahip çıkıyor, Kulüp Başkanımız da sağ olsun her şeyimizle yakından ilgileniyor dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.