bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

SAMSUN

Alaçam’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Alaçam’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Saat 10:00’da Alaçam Cumhuriyet meydanında Korona virüs tedbirleri kapsamında kurallara uygun olarak protokol üyeleri tarafından tebrikler kabul edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemini belirten Konuşmasında; “Mustafa Kemal sadece bir askeri deha olmadığını aynı zamanda büyük bir devlet adamı olduğunu kurduğu Cumhuriyetle de kanıtlamıştır. Bu Cumhuriyeti de geleceğimizin teminatı gençlere emanet etmiştir. Milletimizi esaretten kurtararak yeni ve tam bağımsız bir cumhuriyeti kuran başta Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına ve kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizin ebediyete kadar sürmesi temennisiyle hepinizin bayramını bir kez daha kutlayarak saygılarımı sunuyorum” dedi.

Törende öğrenciler tarafından şiirler okundu ve müzik öğretmenleri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Törene İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, Belediye Başkanı İlyas ACAR, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar GÖRMEZ, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa AKAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Radi ŞEN, Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Ertan BAŞ, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet GÜREŞ, İlçe Müftüsü Orhan BAL, Malmüdürü Hüseyin Şimşek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Emre KÖSEM, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin BEDİR, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat ÖZYILMAZ, daire amirleri, kamu kurum kuruluş yetkilileri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.