bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam 'Kırmızı Çizgi”Sini Çekti

SAMSUN

İçişleri Bakanlığı'nın “Yayalar kırmızı çizgimizdir” uygulaması Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman Başkanlığında, beşyol mevkiinde yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın “Yayalar kırmızı çizgimizdir” uygulaması Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman Başkanlığında, beşyol mevkiinde yapıldı.

Alaçam Kaymakamlığı, ilçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın “Yayalar kırmızı çizgimizdir” sloganıyla duyurduğu trafikte yaya önceliği uygulaması kapsamında beşyol mevkiinde yaya geçitlerinde yaya önceliği el broşürleri ve kırmızı düdük dağıtarak yaya geçitleri ile ilgili sürücüleri bilgilendirdiler.

İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" uygulaması öncesinde ülke genelindeki yaya geçitlerinde kırmızı çizgi çalışması başladı. Alaçam Kaymakamlığı, ilçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ise beşyol mevkiinde uygulama yaparak sürücüleri uyardılar.

Alaçam'ın şehir içi ve kırsal mahallerindeki yaya geçitleri kolluk kuvvetleri ve görevliler tarafından kırmızı renge boyanarak 30 Mart Salı günü beşyol mevkiinde uygulamaya yapıldı. İlçemizde ve Ülke genelinde yapılan uygulamada araç sürücüleri yaya önceliği hakkında bilgilendirilecek, trafikte yaya önceliğinin önemi anlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.