bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Kaymakamı Zaman; İlçeyi MOBESSE’den İzledi

SAMSUN

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret Ederek Mobesse Kontrol Odasından İlçede Bulunan Belli Noktaları İzledi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret Ederek Mobesse Kontrol Odasından İlçede Bulunan Belli Noktaları İzledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü girişinde Emniyet Müdürü Mustafa Akar tarafından karşılanan Kaymakam Zaman Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yeni inşa edilen Atatürk Büstünü inceledi. Emniyet Müdürü Mustafa Akar’a ve emeği geçen emniyet mensuplarına teşekkür etti. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü içerisinde bulunan birimleri gezerek çalışan Emniyet personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Zaman, Mobesse Kontrol Noktasında İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akar’dan sistem hakkına bilgiler aldı. Kaymakam Zaman, MOBESE sisteminin suçlu ile mücadele konusundaki önemine dikkat çekerek; ilçedeki güvenliği sağlamak adına emniyet güçlerinin başarılı bir performans sergilediğini dile getirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hırsızlık, dolandırıcılık ve benzer olaylara önlem alınabilmesi ve huzuru güvenliği sağlamak adına başarılı bir şekilde çalışıyor. İlçe içerisinde ve ilçe dışarısından gelen vatandaşların güvenliğini olması muhtemel güvenlik zafiyetlerinin önüne geçmek ve meydana gelen olaylara zamanında müdahale ederek, suçların önlenmesi ve faillerin yakalanması maksadıyla internet tabanlı güvenlik amaçlı izleme ve kayıt sistemi ilçe için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.