bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Jandarma Arı Gibi Çalışıyor

SAMSUN

Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığının Kolluk kuvvetlerinin sıcak yüzü vatandaşı sevindirdi.

Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığının Kolluk kuvvetlerinin sıcak yüzü vatandaşı sevindirdi.

Toplumun huzuru için mücadelesini sürdüren jandarma, asli görevinin yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlar, dezavantajlı bireyler ve hayvanların üzerinden merhametli elini eksik etmiyor.

Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığınca Alaçam Aşağı Soğukçam Mahallesinde icra edilmekte olan Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında Hasan Çakır (78 yaş) isimli vatandaşın oğul çıkaran arıları Devriye Personeli tarafından güvenli bir şekilde ağaçtan indirildi arı kovanına alınarak şahsa teslim edildi.

Ülkenin huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat görev yaparak suçlularla mücadele eden jandarma ekipleri, ihtiyaç duyulan her alanda insanların ve hayvanların yardımına koşarak devletin şefkat eli oluyor. Toplumun huzur ve güvenliği için gece-gündüz çalışan kolluk kuvvetleri, sert yüzünü suçlulara gösterirken yardıma muhtaç olanların imdadına ise sıcak yüzüyle koşuyor. Yaşamın her alanında ihtiyaç duyulan her an insanlar en yakınında onları buluyor. Yaşlı vatandaşlara vefayı unutmayan güvenlik güçleri, onları ziyaret edip ellerini öperek yanlarında bulunmayı ihmal etmiyor. Salgın döneminde de yaşlılar, gülen yüzleriyle yardımlarına koşan güvenlik güçlerini yanında buluyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.