bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Esnaf Odasından Kurumlara Bayram Ziyareti

SAMSUN

Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Devlet Hastanesine baklava getirerek bayramlarını kutladılar.

Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Devlet Hastanesine baklava getirerek bayramlarını kutladılar.

Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, esnaf ve sanatkar camiası başta olmak üzere Türk Milletinin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederek “Bayramın ülkemize birlik ve beraberlik, dünyaya barış getirmesini temenni ediyorum. Bu ülke bizim ülkemiz, bizim gideceğimiz başka bir ülke ve toprak yoktur. Birlik ve beraberliğimiz iyi oldukça milletimiz daha iyi olacaktır. Milletimizin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz, devletimize Allah zeval vermesin.” dedi.

“Sizler Sayesinde Huzur ve Güven İçerisindeyiz”

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Güvenlik kuvvetlerimizin, sağlık çalışanlarımızın bayramlarda ve tatillerde görev yapmak zorunda olduklarını biliyoruz. Eğer her bir vatandaşımızın huzur içerisinde bayram tatili geçirmelerini istiyorsak, bu görevleri mutlaka birileri yerine getirmek zorundadır. Bazı mesleklerde 24 saat esası olduğu için herkesin tatil yapması mümkün olmuyor. Ancak bu kutsal görevleri yerine getirmenin bilincinde olan personeller zaten bu duruma alıştıklarını belli ediyorlar. Eğer bizler her alanda huzur ve güven içerisinde bayram tatili yapabiliyorsak, bu öncelikle 7/24 esasına göre çalışan ve gayret gösteren teşkilatlarımızın sayesindedir.

Şuan Vatan için, Bayrak için, Millet için nöbette olup görev yapan ve Hastanelerimizin acil servislerinde ve bulunan bütün personellerimize de ayrıca hayırlı bir bayram dilerken, özverilerinden dolayı da takdir ediyoruz” diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve Alaçam Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Radi Şen ziyaretlerinden dolayı Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.