bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam, Ayak Tenisi Sertifika Programına Ev Sahipliği Yaptı

SAMSUN

Ayak tenisi Samsun İl temsilcisi ve Orta Karadeniz bölge sorumlusu Gökhan Bozdemir Samsun, Ordu, Sinop ve Kastamonu illerinden toplam 80 katılımcı ile ayak tenisi seminerini gerçekleştirdik.

Ayak tenisi Samsun İl temsilcisi ve Orta Karadeniz bölge sorumlusu Gökhan Bozdemir Samsun, Ordu, Sinop ve Kastamonu illerinden toplam 80 katılımcı ile ayak tenisi seminerini gerçekleştirdik. Bozdemir bu sertifika programına çok yoğun ilgi ile karşılaştık, seminere katılan beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve ayak tenisini sevenlerin çok memnun kaldıkları bir seminer oldu.

14 Haziran da Alaçam İlçesinde Sertifika programına gelen katılımcılara rozet, dosya, anahtarlık ve oyun kuralları kitapçığı verildi. Bu seminer programı Ayak Tenisi Federasyonumuzun değerli eğitimcilerinin katkıları ile Alaçam Belediyesinin destekleri Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Bundan sonraki dönemde Ayak Tenisi hakemlik ve Antrenörlük kurslarınada Samsun olarak ev sahipliği yapmak istiyoruz. Bundan sonra amacımız bu branşta gençleri yetiştirip Türk Milli takımına sporcu kazandırmak olacaktır. Seminerde eğitim veren federasyonumuzun değerli idarecileri ve hocaları Oğuz Özer, Selim Yücesoy, İlker Sarıkaya’ya, destek veren Alaçam Kaymakamı Sayın Fikret Zaman Beye, Alaçam Belediye Başkanı Sayın İlyas Acar Bey’e, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan’a Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Vedat Özyılmaz Beye, teşekkür ediyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.