bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam AK Parti’de Üye Ziyaretleri Devam Ediyor

SAMSUN

AK Parti Alaçam Teşkilatı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Parti Alaçam Teşkilatı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Parti Alaçam İlçe teşkilatı üyeleri ile birlikte Mahalle, sokak, iş ve pazar yerlerinde vatandaşlarla buluşan ilçe teşkilatı, ev ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Bu kapsamda ilçede gerçekleştirilen saha çalışmasında girilmedik ev bırakmayacaklarını dile getirdiler.

AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir, Kadın kolları başkanı Güven Kıcır, Gençlik kolları başkanı Enescan İleri önceki dönem Kadın kolları başkanı, Belediye Meclis üyesi Nimet Karanlık ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Demirci Deresi, Kalukkaraçukur, Etyemez ve Göçkün mahallelerinde üyelerini ziyaret edip Ramazan-ı Şeriflerini kutladılar.

SOKAK SOKAK, EV EV ZİYARETLER YAPILDI

AK Parti Alaçam İlçe teşkilatı İlçe genelindeki tüm mahallelerdeki üyeleri ziyaret ederek Ramazan-ı Şeriflerini kutladılar. Gezdikleri mahallelerde dikkat ettikleri bir diğer husus ise şehit, gazi, engelli, yaşlı, bakıma muhtaç, yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi vatandaşlar dahil olmak üzere ev ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir, Kadın kolları başkanı Güven Kıcır, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından İletilen konularla hassasiyetle ilgilenip yetkili mercilere aktarıldı. AK Parti’nin son 20 yılda yaptığı yatırımlar ve yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.