bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Aks Tv'den İftar Yemeği

SAMSUN

Samsun’da Şahin Grup ve AKS TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin’in verdiği iftar yemeğinde siyaset ve iş dünyasından tanınmış isimler bir araya geldi.Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Canik Belediye Başkanı...

Samsun’da Şahin Grup ve AKS TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin’in verdiği iftar yemeğinde siyaset ve iş dünyasından tanınmış isimler bir araya geldi.

Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamülleri İhracatcılar Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Ünye TSO Başkanı Durmuş Zor, işadamları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Müftü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, iftar duasını yaparken, Şahin Grup ve AKS TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin yaptığı konuşmada, iftara katılanların Ramazan ayını bol rahmetle geçirmelerini diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.