bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ak Partililer Salıpazarı’nda İftarda Buluştu

SAMSUN

AK Parti Salıparazı İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği iftar programı büyük bir coşku ile düzenlendi.AK Parti Salıpazarı İlçe Teşkilatı'nın Gökçeli Meydanı'nda organize ettiği iftar programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı...

AK Parti Salıparazı İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği iftar programı büyük bir coşku ile düzenlendi.

AK Parti Salıpazarı İlçe Teşkilatı'nın Gökçeli Meydanı'nda organize ettiği iftar programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir ve Ahmet Yeni, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Salıpazarı İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, köy ve mahalle muhtarları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar vaktine yakın Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve İl Başkanı Fuat Köktaş yemek dağıtımı yaptı ve sonrasında da masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler.

Türkiye'nin AK Parti'yi sevdiğini, milletimizin AK Parti'yi kucakladığını belirten İl Başkanı Fuat Köktaş, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, biri de Samsun da olmak üzere ‘Milli İradeye Saygı’ mitinglerinde de gördük ki, AK Parti'ye haksızlık yapılınca, zulüm edilince, iftira atılınca, AK Parti yok edilmeye çalışılınca, milletimiz daha büyük bir gayretle ve sevgiyle onu kucaklıyor. Son yaşanan olaylarda da ekonomimiz de testten geçti ama bizim kardeşliğimiz, dostluğumuz, bizim milletimizin sağduyusu ferasetle testten geçti. Güçlenerek bu süreçten çıktık. Bu oyunu kuranların, toplum mühendislerinin bilmediği iki şey var. Birincisi, bu güçlü bağ ve sağduyu, ikincisi ise, bu ekibin yola çıkarken söylediği 'korkaklar zafer anıtı dikemez anlayışı'dır” dedi.

AK Partinin iktidarı boyunca vatandaşlarıyla ve devletiyle her yönde güçlü bir şekilde ilerleme kaydettiğinin altını çizen Köktaş, “Yapılan çalışmalar ile engellilerimizle ilgili Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve takibiyle hem çok önemli, hem mali, hem de hukuki olarak güçlendirilen bir yapı oluşturuldu. İkinci engelli yasasında, engellilerle ilgili negatif algı değişsin diye özürlü, sakat, çürük, elverişsiz gibi bütün tanımları değiştirildi. ‘Engel gözde, ayakta, kulakta değil, engel varsa kalplerde ve zihinlerdedir’ dedik. O yüzden zihinlerimizi ve kalplerimizi bütün engelli kardeşlerimize açtık. Engelli, yaşlı ve gaziler ile şehit yakınları mutlu olursa toplumun da mutlu ve huzurlu olur. Ülkenin gençleri, çocukları, engellileri, kadınları, erkekleri, 76 milyon vatandaşı için elimizi taşın altına koyduk” diye konuştu.

İftar yemeği sonrası AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da selamlama konuşması yaparak ilçe halkının Ramazan Ayı'nı tebrik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.