bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Alaçam Gençlik Kollarında Nöbet Değişimi

SAMSUN

Alaçam AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı 6. Kongresini yaparak Eniscan İleri Alaçam Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Alaçam AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı 6. Kongresini yaparak Eniscan İleri Alaçam Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda 17 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de yapılan kongrede saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan seçimi yapılarak başladı.

Yapılan kongreye AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcallı, Genel Merkez Samsun Koordinatörü Emre Kahraman, İl Koordinatörü ve Başkan Yardımcısı Haluk Gündoğdu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, Bafra Gençlik kolları Başkanı Murat Arslan, Geçmiş Dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat üyelerinin katılımı ile 6. Genclik Kolları Olağan Kongresi coşku ile gerçekleştirildi.

Alaçam Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir, "AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 6. Kongre ile kazanan Eniscan İleri’ye başarılar diliyoruz. Ak Parti'de vedalar bir son değil, yeni bir başlangıçtır" Alaçam Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen Eniscan İleri ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Yaş nedeni ile görevlerini yeni arkadaşlarına devreden gençlik kolları üyelerimize hizmetleri için gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.