bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ahmet Örnek Yeni Görevine Başladı

SAMSUN

19 Mayıs Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan Ahmet Örnek görevine başladı.

Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Bafra İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmini izledi.

Bafra İmam Hatip Ortaokulu Kültür Sanat Faaliyetleri kapsamında bu hafta “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmini 46 öğrenci ile birlikte izledi. Filmi, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Recep Seldüz önderliğinde toplanan 46 öğrenci Bafra Çelik Park AVM’de bulunan sinema salonunda izledi.

Bulgaristan’da doğmuş büyümüş olan ilk başta Bulgaristan Milli takımında başarılar elde eden yaşadığı yerdeki Türk halkının haksızlıklara uğradığını, asimile edilmeye çalışıldığını görünce Bulgaristan’dan ayrılıp Türkiye’ye geçen artık Türkiye Milli sporcusu olarak Dünya olimpiyatlarında altın madalyalar kazanıp Bulgaristan da ki haksızlıklara uğrayan Türk halkının da haklı sesini dünyaya duyurarak soykırımın önüne geçen büyük kahraman Naim Süleymanoğlu’nun filmini izleyerek öğrenciler aynı zamanda yakın tarihimizde meydana gelen olaylar konusunda bilinçlenmiş de oldu.

Salon çıkışında konuşan öğrenciler sosyal faaliyetlerin daha da artmasını istediklerini belirterek, film çok güzeldi. İzlerken çok duygulandık. Ve gurur duyduk” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.