bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Abdurrahman Çamaş Milletvekili A. Adaylığı Başvurusunu Yaptı

SAMSUN

Bafra ilçesinin sevilen siması Abdurrahman Çamaş; 2023 genel seçimlerinde MHPden Samsun Milletvekili Adayı olmak için için başvurusunu yaptı.

Bafra ilçesinin sevilen siması Abdurrahman Çamaş; 2023 genel seçimlerinde MHPden Samsun Milletvekili Adayı olmak için için başvurusunu yaptı.

Çamaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ise; “Mensubu bulunmaktan onur ve şeref duyduğum, milletimizin birliğine ve dirliğine odaklanmış, binlerce sene içerisinde şehit kanının, imanın ve duyguların bir araya gelmesi ile yoğrulmuş ve ortak değerler ile olgunlaşıp, neşe ve kederi birlikte yaşayan, birbirinden habersiz ilken bile aynı refleksleri veren bu muhteşem oluşumun içerisinde bir nefer olarak Milliyetçi Hareket Partisi 28.Dönem Milletvekilliği Aday Adayı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Çamaş Kimdir?

1962 Kabataş Ordu Doğumlu olup ilk Orta ve Lise eğitimini Samsun Bafra ilçesinde tamamladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tokat Meslek Yüksek Okulu İşletme Muhasebe Bölümünden mezun oldu.

1993-1995 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe sekreterliği, 1999-2014 yılları arasında 15 yıl (3 Dönem) Bafra Belediyesi Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği Grup Başkan Vekilliği, 2003-2009 ve 2016-2018 yılları arasında toplam 8 yıl MHP Bafra İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.

2018 seçimlerinde MHP Samsun milletvekili adayı oldu. Çamaş, bir kaç kez de MHP genel merkez delegeliğine seçildi. 

Çamaş, Bafra ilçesinde 2000 yılından itibaren Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik yapmaktadır, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar (1)

F.maden 1 Yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.İnşAllah aday olup kazanırsınız-kazanırız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.