bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

3 Bin Kişi İftarını Birlikte Açtı

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik İlçesi Emine Kefeli Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğinde 3 bin Samsunlu oruçlarını birlikte açmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadı.Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın...

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik İlçesi Emine Kefeli Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğinde 3 bin Samsunlu oruçlarını birlikte açmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken Başkan Yılmaz iftar öncesinde toplanan yüzlerce hemşerisinin masalarına tek tek giderek ramazanlarını kutladı ve sohbet etti.

Emine Kefeli Parkı’nda oluşan eşsiz ve güzel ortamın adeta bir “Halil İbrahim” sofrası gibi tariflendirilebileceğini dile getiren Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu sene ramazanda şehrimizin her yanında gerek belediyelerimiz gerekse hayırsever vatandaşlarımızın oluşturduğu açık hava iftar sofraları var. İftar sofraları geleneği her gün biraz daha gelişiyor şehrimizde. Ben de bundan çok memnuniyet duyuyorum. Allah bu iftarlara katılanlardan razı olsun. Bu iftar beraberliklerini organize etmek bizim için çok güç bir şey değil. Hamdolsun ki ekiplerimiz ve imkanlarımız bu güzellikleri oluşturmaya yetiyor ve biz de bu huzur dolu anlamlı akşamlarda sevgili hemşerilerimizle bir araya gelip buluşma imkanını ve şansını buluyoruz. Asıl önemli olan bu davetimize ve çağrımıza hemşerilerimizin iştirak etmesi. Herkes evinde bir parça ekmek bir tas çorba bulabilir iftarını açmak için. Ama insanlarımız gidelim orada o kalabalıkla bu güzel ortamı paylaşalım diyor ve buralara geliyorlar. Bana aynı Mekke’deki Medine’deki iftar önü ramazan esnasındaki o mübarek ortamda yapılmış olan iftarları hatırlattı bu akşamki ortam, bu beraberlik ve bu güzellik. Allah tekrarını nasip eder inşallah ve önümüzdeki yıllarda da büyüklerimizle, ağabeylerimizde ablalarımızla, kardeşlerimizle nice ramazan akşamlarında bu güzellikleri paylaşırız.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.