bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

1930 Bafraspor Zorlu Terme Evcispor Maçı Mesaisine Başladı

SAMSUN

Samsun Bölgesi Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor  ligin 15 haftasın da kendi sahasın da konuk edeceği ligin  başka iddialı ekiplerinden ve lig ikincisi  Terme Evcispor maçının hazırlıklarına başladı.

Samsun Bölgesi Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor ligin 15 haftasın da kendi sahasın da konuk edeceği ligin başka iddialı ekiplerinden ve lig ikincisi Terme Evcispor maçının hazırlıklarına başladı.

1930 Bafraspor Pazar günü kendi sahasın da oynayacağı zorlu Terme Evcispor maçının hazırlıkların eski şehir stadyumu Çimsahasın da Teknik Direktör Mahmut Topal nezaretinde başlayan atreman ilk olarak ısınma hareketleri, düz koşu, 5 - 2 top çalışması ve yarı alan da çift kale son buldu.

Antreman sonrası 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, bu hafta kendi sahasın da konuk edecekleri ligin ikinci sırasın da yer alan zorlu Terme Evcispor maçının değerlendirmesinde artık ligin ikinci yarısın da kolay maç olmadığını ve hatta ligin ilk yarısından daha zorlu çekişmeli maçların tüm takımları beklediğini söyledi.

Topal, Terme Evcispor karşına kart cezalısı ve sakat futbolcumuz yok, tam kadro ile bu zorlu karşılaşmaya hazırlandıklarını belirtti.

Topal, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamamıza rağmen 1930 Bafraspor'a yakışmayacak bir futbolla ligin en genç takımına karşı vasat bir futbol sonrası 2 - 1 galip geldiklerini, bu futbolla ligi forse edemeyebiliriz, o yüzden her maçta çok dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Topal, Atakent maçından sonra futbolcularımız ve teknik heyet olarak dersimizi aldık.

Bundan sonra 1930 Bafraspor'a yakışır futbolu sahada sergilememiz lazım, çünkü ligin 14 haftasın da oynanan karşılaşmalar sonrası, ligin ikinci yarısı çok çetin mücadeleli karşılaşmalar sahne olacağı ve 1930 Bafraspor olarak bu zorlu maçlara kontsantre olarak çalışıyoruz.

Ligin 15 haftasın da kendi sahamızda konuk edeceğimiz ligin ikinci sırasın da yer alan zorlu Terme Evcispor maçının hazırlıklarına ara vermeden takım olarak devam ediyoruz. Gerçekten çok zor bir karşılaşma bizleri bekliyor, bunun farkındayız hafta içi yapacağımız taktik çalışmalarla Terme Evcispor maçına galibiyet parolasıyla çıkacağız.

Bizleri ligin ikinci yarısında 12 final maçı bekliyor.

Bu final maçlarından ilkini Pazar günü ligin ikinci sırasın da yer alan Terme Evcispor' a karşı vereceğiz. Dediğim gibi artık ikinci yarı kolay maç yok, hata yapmayan takım bu ligin sonunu getirir. Artık telefesi olmayan 12 resmi maç oynayacağız. Ona göre her maçta çok dikkatli olmak zorundayız.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, ligin ikinci yarısı için transfer yaptık, ama çokta zorlandıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısına her takım kadrosuna aldığı futbolcularla takviye yaptı. Bu da oluyor ki ligin en altındaki ve üstündeki takımların nasıl bir mücade içine gireceği belli oluyor. Bizde 1930 Bafraspor olarak bütçemize göre 3 - 4 transfer yaptık. Hem kadroyu korumak, hemde paramıza göre transfer yaptık. Bazı futbolcu kardeşlermizle ile görüşmeler devam ediyor, eğer bütçemize uygun olursa 1 - 2 transfer yapmak istiyoruz. Fazla transfer yapıp takımın iskilesini veya kimyasını bozmak istemiyoruz.

İnşallah bu transfer yaptığımız futbolcu kardeşlermiş takımımıza erken uyum sağlarlar dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.