bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs Yeniden Refah Partisi’nden OMYEGDER'e Ziyaret

SAMSUN

19 Mayıs Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Enver Şenocak ve yönetim kurulu üyeleri 19 Mayıs OMYEGDER'e ziyarette bulundu.

19 Mayıs Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Enver Şenocak ve yönetim kurulu üyeleri 19 Mayıs OMYEGDER'e ziyarette bulundu.

OMYEGDER Başkan Yardımcısı Turgay Rizeli'ye makamında gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Şenocak ve Yönetim kurulu üyeleri İsmet Hasırcı, Ahmet Uzun ve Dernek Müdürü Aydın Dama ve Uzman Adem Büyükbaş'la birlikte bir süre AB Hibe programları, ilçede desteklemelerden yararlanabilecek projeler gibi konularda görüş alışverişinde bulundular.

19 Mayıs Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Şenocak 19 Mayıs'ın en önemli geçim kaynağının tarım ve Turizm olduğunu ifade ederek; “Tarımsal ve Turizm kalkınma ve bu alanda verilen desteklemeler ilçemiz adına çok önemli inşallah ilçemiz hak etiği yerlere verilen mücadelelerle gelecektir dedi.

Rizeli; Derneğimizin 19 Mayıs İlçesine kazandıracağı katma değerler çok fazla İlçemizi daha bilinçli bir şekilde ürün ve hizmet sağlamayı amaçlıyoruz dedi. Ziyaret için ziyaretçilere teşekkür eden Rizeli, bu dernek tüm 19 Mayıs Halkınındır dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.