bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs Alaçamlılar Derneği İftar Verdi

SAMSUN

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar her yıl geleneksel olarak düzenlenen 19 Mayıs Alaçamlılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar her yıl geleneksel olarak düzenlenen 19 Mayıs Alaçamlılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar programına Belediye Başkanı İlyas Acar, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Serkan Kalınbacak, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdür V. Ahmet Akdoğan, 19 Mayıs İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Öztürk, 19 Mayıs SASKİ Şube Müdürü Mustafa Söylemez, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Alaçam Esnaf Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaçam Baro Temsilcisi Arif Kır,19 Mayıs Alaçamlılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini Başkanı Abdullah Bülbül, Alaçam Belediyesi Meclis Üyeleri, Alaçam Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

19 Mayıs Alaçamlılar Dernek Başkanı Abdullah Bülbül konuşmasında; “İftar davetimize teşrif eden başta olmak, İlçe Belediye Başkanımıza, Alaçam Belediye Başkanımıza ve davetimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım “ dedi.

Ramazan ayında iftar sofralarının paylaştıkça güzelleştiğini belirten Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, “Bu iftar programında 19 Mayısta ikamet eden Alaçamlı Hemşehrilerimiz ile birlikte olmanın, hasbihal etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğin oluşmasın da emeği geçen başta Dernek Başkanımız Sayın Abdullah Bülbül ve dernek üyelerimize çok teşekkür ederim” dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu konuşmasında; “Derneğimizin geleneksel olarak düzenlediği iftar programına davetinden dolayı dernek başkanı Abdullah Bülbül ve bu iftar programına katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Programın ardından Belediye Başkanımız İlyas Acar, dernek binasında Alaçamlı Hemşehrileri ile birlikte çay içti, sohbet etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.