bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SSMMMO; 'Usta'yı Bakan Olarak Görmek İstiyoruz'

SAMSUN

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(SSMMMO) Başkanı Hayrul Kayar'ı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(SSMMMO) Başkanı Hayrul Kayar'ı ziyaret etti.

 

Ziyarette SSMMMO Başkanı Hayrul Kayar, MHP Samsun Milletvekili Erhan USta'yı AKP-MHP koalisyon hükümeti kurulması halinde Kalkınma Bakanı olarak görmek istediklerini söyledi. MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ise bakanlık konusunda henüz herşeyin erken olduğunu ancak Samsun'da kendisi ile ilgili böyle bir beklentinin bulunduğunu belirtti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan Usta, SSMMMO'ya yaptığı ziyarette, Samsun'un ekonomik durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erhan Usta, Samsun'un kamu yatırımları ve bir çok hizmette geri kalmış durumda olduğunu ifade etti. Samsun'un sosyal göstergelerde durumunun iyi gözüktüğünü ancak ekonomik göstergelerinin iyi olmadığını kaydeden MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Samsun bir çok hizmette geri kalmış. Kamu yatırımlarında geri kalmış. Samsun'un nüfus yatırımlarında nüfus payının altında bir payı var. İstihdam payına bakıyorsunuz nüfusta aldığı paydan daha az. Kişi başı gelir sıralaması nüfus payından daha kötü. Sosyal göstergelerde iyi görünüyor ama bunun detayına inmek gerekiyor. Ekonomik göstergelerde Samsun iyi değil bunun düzeltimesi lazım. İster iktidarda ister muhalefette olalım Samsun için çalışacağız. İlçe veya bölge bazlı teşvik uygulamasına geçilmeli Samsunda" dedi.

 

SSMMMO Başkanı Hayrul Kayar ise Erhan Usta'nın bu açıklamaları sonrası "Sayın milletvekilimiz AKP-MHP koalisyon hükümeti kurulursa sizi Kalkınma Bakanı olarak görmek istiyoruz. İnşallah bir daha ki ziyaretinizde sizi bakan olarak ağırlarız" diye konuştu.

 

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, gerçekleştirdiği ziyarette SSMMMO Başkanı Hayrul Kayar'dan muhasebecilerin sorunlarına ilişkin aktardığı bilgileri de dinledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.