bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şemdinli’de Samsunlu 2 Uzman Asker Şehit Oldu

SAMSUN

Samsun Valiliği, Durak Jandarma Karakolu'na yapılan ve 10 asker, 8 sivilin öldüğü hain saldırı sonrası, aynı karakolda görev yapan Samsunlu 2 uzman çavuşa ulaşılamadığını açıklamıştı.

Samsun Valiliği, Durak Jandarma Karakolu'na yapılan ve 10 asker, 8 sivilin öldüğü hain saldırı sonrası, aynı karakolda görev yapan Samsunlu 2 uzman çavuşa ulaşılamadığını açıklamıştı.

 

SAMSUN VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Samsun Valiliği ise hain saldırıda Şemdinli'de görev yapan Samsunlu iki uzman çavuşa ulaşılamadığını duyurdu. Samsun Valiliği yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Hakkari'nin Şemdinli ilçe merkezi üzerinde bulunan Durak Jandarma Karakolu önünde araç ve kimlik kontrolü yapılırken, 09.10.2016 Pazar günü PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı sonucunda şu an itibariyle 10 asker şehit, 8 vatandaş hayatını kaybetti. Adı geçen Jandarma Karakolunda görev yapan ve ikemetgahı Atakum ve Yakakent ilçelerinde olan Samsun'lu iki uzman çavuşa ulaşılamadığı bilgisi alınmış olup, netleştiğinde bilgi paylaşımı yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


SAMSUNLU ŞEHİTİN İSİMİ BELLİ OLDU
Hakkari Şemdinli'de yaşanan hain saldırıda Atakum nüfusuna kayıtlı Ercan Bayraktar(24) ve Yakakent nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Bayram Aksu(25) şehit oldukları açıklandı.

Şehit Uzman Çavuş Ertan Bayraktar(24)'ın bekâr olduğu ve babasının daha önce hayatını kaybettiği, annesi ile diğer aile fertlerinin İstanbul Tuzla ilçesinde ikamet ettikleribilgisine ulaşıldı. Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun ise evli olduğu, çocuğunun bulunmadığı ve eşinin İstanbul Maltepe ilçesinde ikamet ettiği, anne ve babasının ise Yakakent ilçesi Mutaflı Mahallesi'nde yaşadıkları öğrenildi.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.