bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun S.M.M.M. Odası’ndan Vali Şahin’e Ziyaret

SAMSUN

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hayrul KAYAR ve yönetim kurulu üyeleri, ‘Muhasebe Haftası’ kutlama etkinlikleri kapsamında, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN’i ziyaret etti.

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hayrul KAYAR ve yönetim kurulu üyeleri, ‘Muhasebe Haftası’ kutlama etkinlikleri kapsamında, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN’i ziyaret etti.

 

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul KAYAR ziyarette yaptığı konuşmasında, “01-07 Mart tarihlerini içine alan hafta ‘Muhasebe Haftası'dır. Muhasebe Haftası’nı bu yıl oda olarak her sene olduğu gibi düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz. Bu etkinlik kapsamında yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bugün Sayın Valimizi ziyarete geldik. Bizler her birimiz birer KOBİ’yiz. Hepimiz istihdam sağlıyoruz. Katma değer yaratıyoruz. Vergi mükellefiyiz. Tek istediğimiz şey; insanca çalışma koşullarıdır. Uluslararası standartlarda ne varsa biz de aynısını istiyoruz. Bizler sonuçta esnaf, tüccar, sanayici ve iş adamlarına hizmet veriyoruz. Emeğimize saygı ve aynı zamanda ücretlerimizin zamanında ödenmesini istiyoruz. Sayın Valimize zaman ayırıp bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Vali İbrahim ŞAHİN de yaptığı konuşmasında, “Değerli Arkadaşlar; Öncelikle ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Muhasebe Haftanızı kutluyorum. Mali Müşavirler bizim bir anlamda kamu adına toplayacağımız kaynağın oluşmasına katkı veren meslek gurubu üyeleridir. Samsun’da mali müşavirler ve muhasebeciler olarak vergi tahakkukunda ve tahsilatta yapmış olduğunuz önemli görevler bulunmaktadır. Bu anlamda önemli bir görevi yürütüyorsunuz. Ben sizlerin şahsında bütün meslek gurubu üyelerinizin Muhasebe Haftası’nı kutluyorum. Haftanızın güzel geçmesini diliyorum. Sorunlarınızın ilgililer tarafından dinlenip çözüme kavuşturulması konusunda sizlere destek olmalarını temenni ediyorum. Böyle bir kalabalık toplulukla beni ziyaretiniz için sizlere ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. İşlerinizde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

‘Muhasebe Haftası’ etkinlikleri kapsamında Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN’i ziyaret eden Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul KAYAR, ziyaret esnasında Vali Şahin’e bir hediye takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.